top of page

Online személyi edzés
Online Coaching

Online edzés

Online Coaching - (edzőteremben, otthon, szabadban)

Online étrend
Online coaching

 - Szeretnél életmódot váltani?

 - Egészségesebben élni?

 - Lefogyni?

 - Formálódni?

Viszont nincs a közeledben megbízható szakember?

Nem tudsz mindig ugyanabban az időben edzéseken részt venni?

Nem szeretnél havi 50-100ezer forintot személyi edzőre költeni?

Online személyi edzés röviden

Mit nyújt neked az online személyi edzés?

Az online személyi edzés (vagy ahogy én hívom: online coaching) egy általam személyre szabott edzést nyújt egy applikáción keresztül, melyben minden gyakorlatot videón keresztül animáltam, így én nem leszek jelen az edzéseken fizikálisan, ám minden szükséges instrukciót látsz és megkapsz, hogy tökéletes edzésben legyen részed. Ez lehet a te otthonodban, edzőteremben vagy akár a szabadban, te döntöd el!

Mint az online személyi edződ azon kívül, hogy minden mozdulatodról tudni fogok (az applikáción keresztül), folyamatos online konzultáció keretein belül, megbeszéljük az esetlegesen felmerülő kérdéseidet és fenntartjuk a motivációdat.

Természetesen az étkezés fontosságáról sem feledkezünk meg, egy konzultáció után kézhez kapod a saját személyre szabott étrended melyet, ha szeretnél, az applikáción keresztül minden nap be tudsz jegyezni amit szintén látni fogok és ha szükséges javítok rajta.

Miért jó az online edzés?

Összegezve az online személyi edzés amit kínál számodra:

 • Személyre szabott, videóval animált edzésterv alkalmazás (applikáció) segítségével, otthon, edzőteremben vagy akár a szabadban

 

 • Folyamatos kontroll és motiváció fenntartása, hiszen az applikációban mindig látom mit és mennyit csinálsz

 

 • Étrend tervezés és nyomon követés az app segítségével

 

 • Folyamatos konzultáció

 • Változatos edzések

 • Szó szerint bárhol igénybe veheted a szolgáltatást, másik kerületben, másik városban, másik országban

 

 • Rendkívül kedvező ár, hiszen a normál személyi edzések töredékéért, kapsz hasonlóan színvonalas szolgáltatást és osztom meg veled több, mint 10 év tapasztalatát

Online személyi edző:

 

 Iván Ádám vagyok, több mint 25 év sportolói múlt és több mint 10 év személyi edzői tapasztalatot követően, úgy döntöttem a tudásomat és tapasztalataimat szélesebb kör számára is elérhetővé teszem.
-Nem is olyan régen még elzárkóztam az edzéstervek írásától, online edzések tartásától, mert azt gondoltam, hogy nem tudom azt a minőséget átadni, mint személyesen, lelkiismeretes személyi edzőként és ez rossz érzéssel töltött el.

Mostanra viszont a technika lehetővé teszi, hogy ezen a téren is komoly minőséget adjak ki a kezemből, így kidolgoztam és elérhetővé tettem az online személyi edzést, amelyet használhatsz az edzőteremben otthonodban vagy akár a szabadban.

Online edzésterv

Hogyan működik az online edzés otthonról?

Egy online (ezt jellemzően Zoom-on tartom) állapotfelérést követően, összeállítom a számodra legmegfelelőbb edzésprogramot.

Mindössze egy alkalmazást kell letöltened a telefonodra/tabletedre/számítógépedre és már kezdheted is az edzéseket. Az edzésprogramon belül látni fogod videón, hogyan kell végezni egy gyakorlatot, hány ismétlést és mennyi súllyal. Ha valami jobban vagy rosszabbul megy, a programon keresztül jelzed és változtatunk rajta.

2 hetente konzultálunk Zoom-on, megbeszéljük a felmerülő kérdéseidet.

Hybrid Edzés:

Bizonytalan vagy a gyakorlatok kivitelezésében és úgy érzed, hogy problémát okoz a gépek beállítása és megfelelő használata?

A Hybrid edzésrendszerben azon felül, amit az online személyi edzés csomagban megkapsz, havi 2 alkalommal személyesen találkozunk és személyi edzés közben bemutatom a gyakorlatok helyes kivitelezését, megtanítalak hogyan feszegesd a határaidat, a mégjobb eredmények érdekében!

Online Személyi edzésről mondták:

Szinovszki Dóra

-Már majdnem fél éve dolgozom együtt Ádámmal online személyi edzésen keresztül azon, hogy egyre formásabb, izmosabb, és egészségesebb legyek. Mindig figyelembe veszi az éppen aktuális egészségügyi állapotom is, és az edzések valóban személyre szabottak. Mindig tudok vele érdemben konzultálni a fejlődésemről, ha valamelyik mozdulat nem világos, vagy nvalamiben elbizonytalanodom. Számomra ez egy szuper lehetőség, mert nagyon hektikus az életem, így mindig akkorra tudom időzíteni az edzéseket, amikor nekem a legmegfelelőbb, ráadásul egy héten így bármennyi edzés belefér. A gyakorlatok leírása mindig nagyon pontos, Ádám nagyon sok segítséget ad, és mindenre figyel, igazán széles látókörrel és nagy tudással rendelkező szakember.

Szabó Adél

-Nagyon jól kidolgozott, összeszedett és személyre szabott edzésterveket kapok hetente, az online lehetőség pedig különösen nagy segítség, hogy rugalmasan beleférjen az edzés is a mindennapokba. Ádám nagyon figyelmes, motiváló és szakmailag is tapasztalt, nagy tudással rendelkező edző - nagyon pozitív, hogy minden esetben megosztja a gyakorlatok helyes végzésének, hátterének részleteit.

Szabina Schneider

-Köszönöm szépen Ádámnak az eddigi közös munkát! Online Személyi edző profilt választottam vele, mivel helyileg nem tartózkodom Budapesten, viszont a férjem edzett már vele személyesen is, amivel szuper eredményeket értek el! Online edzés nagyon kényelmes és praktikus nekem, akkor megyel edzeni amikor szeretnék, az edzésterv pedig hétről- hétre készül el egy applikáción keresztül, ami mutatja a gyakorlatokat. Ádám mindig elérhető, de tényleg mindig! Ezért folyamatosan egyeztetünk. Január elején motiválatlan voltam, az ő segítségével pedig újból erőre kaptam. Szívből ajánlom mindenkinek az online vagy személyes kozos munkát is :)

Tamás Hajdu

-Az online edzés teljesen személyes és rugalmas. Csak ajánlani tudom!

Csomagok:

Online Fitness Class
Training

Online személyi edzés

Hybrid - személyi edzés

Az online személyi edzés a következőket tartalmazza:

 1. Állapotfelmérés zoom-on

 2. Edzésterv összeállítása applikációban: lemodellezve(helyes mozdulatokat videó mutatja be)

 3. Étrend elemzése

 4. Étrend tervezés

 5. 2 hetente fél óra konzultáció zoom-on

 6. Edzés technikád elemzése

 7. Folyamatos kontroll!

   Az online személyi edzés havi díja:

   25.000ft/hó

A hybrid - személyi edzés a következőket tartalmazza:

 1. Állapotfelmérés Személyesen

 2. Havi 2 személyi edzés a chili fitness 3-ban

 3. Edzésterv összeállítása applikációban: lemodellezve(helyes mozdulatokat videó mutatja be)

 4. Étrend elemzése

 5. Étrend tervezés

 6. Edzés technikád elemzése

 7. Folyamatos kontroll!

   Az online személyi edzés havi díja:

   40.000ft/hó

GYIK (Gyakran Ismételt Kérdések)

Ha másik városban vagy országban élek is tudom használni a programot?

- Természetesen a világ bármely pontján használhatod!

Van olyan hatékony mint a "rendes" személyi edzés?

-A személyi edzés azt gondolom több pluszt ad, de ha betartod az utasításaimat hasonlóan jó eredményeket érhetsz el vele mintha személyi edzésre járnál.

Ha valamilyen gyakorlatot nem értek, hogyan tudom majd megcsinálni?

-Mindent részletesen elmagyarázok, de ha még akkor sem tiszta, akkor csinálok videót is amiben elmagyarázom a legapróbb részletekig.

Egyszerű az alkalmazást kezelni?

-Az alkalmazás nagyon felhasználóbarát, egy-két alakalom után már magabiztosan szokták használni, de ha valami nehézséget okoz, akkor arról is készítek videót!

Hogyan vágjunk bele?

 • Szeretnéd tudni az igazságot a fogyásról?

 • Érdekel, hogyan kezd el az edzést és a diétát?

Kérd az ajándék cikkeimet az űrlap kitöltésénél!

Töltsd ki kérlek az alábbi űrlapot:

Vedd fel velem a kapcsolatot!
arrow&v

Köszönöm az üzenetet!

bottom of page