top of page

Sikertörténetek a vendégeimtől

Klikkelj a gallériára nagyításért!
 
Pompos Ágnes:

2013 elején súlyos egészségügyi és pszichológiai problémákkal küzdöttem, melyek hatására hosszantartó étvágytalanság gyötört. Rengeteget fogytam azokban a hónapokban, ami jelentős izomvesztéssel is járt. Áprilisban úgy döntöttem, megszabadulok a rosszkedvtől és csontvázalaktól, és a sportot fogom használni eszközként. Profi segítséget kerestem, mert tudtam, hogy egészségügyi és fizikai állapotom miatt kiemelt jelentőségű a gyakorlatok megfelelő elsajátítása és nem mellesleg a céljaimat támogató étrend kialakítása. Ekkor találtam rá Ádámra.

Már az első edzésen nyilvánvalóvá vált, hogy Ádám a megfelelő edző a számomra. Rendkívül nyitott, nagyon felkészült szakmailag és ami a legfontosabb, tudja, hogyan kell motiválni a tanítványait. Amellett, hogy odafigyel rád a teremben, a táplálkozásodra is nagy hangsúlyt fektet. Mindenkinek testreszabott étrendet készít, elmondja, mit, miért és hogyan érdemes enni, hiszen ez a fejlődés alapja.  

A közös munka során Ádám nem csak az edzőm, hanem egy jóbarátom is lett egyben.  Megismertette és megszerettette velem a sportot, nagyban hozzájárult a felépülésemhez. Ezért mindig hálás leszek neki.

Szabó Dávid:

Ádámról csak jót tudok mondani. Nagy elvárásokkal kezdtem neki a közös munkának és ő maradéktalanul megfelelt ezeknek. Odafigyeléssel és nagy szakértelemmel dolgozott együtt velem, hogy elérhessem a kitűzött célt. Nálam ez egy komoly tömegelést (+10 kg) és szálkásítást jelentett (-17 kg), aminek a végére jobb arányokkal egyben sokkal fittebb is lettem.
Többek között segített egy nagyon alaposan átgondolt étrend kidolgozásában (amit ennek köszönhetően nem is volt nehéz betartani), illetve folyamatosan változatos és jó hangulatú edzésekkel segített, hogy a motivációm is megmaradjon. Nagyon korrekt, emberként és szakemberként egyaránt. Őszintén, csak ajánlani tudom.

Kovács Réka:

Fél éve kezdtem el a személyi edzéseket Ádámmal. Előtte is jártam már edzőterembe, de a lelkesedésem általában pár hét után rohamosan csökkent, könnyen találtam kifogást, miért NE menjek edzeni. Majd pár hónap múlva újra lelkesen belevágtam, majd ismét abbahagytam - gondolom, ez sokaknak ismerős:) Ekkor döntöttem el, hogy keresek egy személyi edzőt és adok még egy esélyt magamnak. Az elmúlt fél év alatt kiderült, hogy ez szuper jó döntésnek bizonyult. Sikerült végleg leadnom azt az öt kilót, amitől évek óta szerettem volna megszabadulni. Az edzések hatékonyak, Ádám maximálisan figyel rám, pontosan tudja, hogy meddig lehet terhelni. Az órák jó hangulatban telnek, öröm vele együtt edzeni. Csajok, ha tényleg el szeretnétek érni a célotokat, és nem csak alibiből akartok edzésekre járni, akkor válasszátok Ádámot, nem fogtok csalódni benne! Köszi, Edem :)

Nagy István:

Négy éve járok hozzá,126 kiló voltam amikor kezdtünk és meg sem álltam 96 kilóig!Azért érdemes edzőhöz járni,mert egyrészt nem marad el az edzés ha tudod,hogy vár az edződ,másrészt a gyakorlatokat mindig úgy csinálja az ember,hogy az használ is valamit.Ádám végtelenül rugalmas és segítőkész ember.Csak ajánlani tudom!

Kiss Norbert:

Vékony testalkatú srácként kezdtem el súlyzós edzéseket végezni kb másfél évig, de a fizikumom nagyon keveset változott ez idő alatt. Ekkor kezdtem el járni Ádámhoz, aki rámutatott számos hibára és hiányosságra, amit mind az edzések alatt, mind pedig az táplálkozásban elkövettem. Az elmúlt fél éves időszak Ádámmal, látványosabb eredményeket hozott, mint előtte a másfél év önállóan végzett edzésem.

Molnár Mariann:

Huszonéves koromban még nem volt komolyabb problémám a súlyommal, bár hajlamos voltam a hízásra, de a sok mozgás (futás, konditerem, társastánc) és a mértékletes étrend segített a jó külső megőrzésében.
Harmincon felül viszont már egyre nehezebb volt megtartani a súlyom, volt két év, amikor sok munka és tanulás miatt kevesebbet tudtam mozogni, és plusz tíz kiló felesleg jött fel rám észrevétlenül.
Gondoltam, hogy diétával és több sporttal könnyen leadom, de nem sikerült. Eljutottam arra a pontra, hogy kevesebbet már nem bírtam enni, és többet már nem volt erőm mozogni. Lelkileg is nagyon megviselt a súlytöbblet, nem tudtam csinosan öltözni, a rólam készült fotókat nem szívesen nézegettem. Kerestem az okát, hogy mit csinálok rosszul, sokat olvastam a témában, végül rájöttem, hogy az egyik legfontosabb dolog az izomtömegem növelése, mert ezzel gyorsul az alapanyagcserém, az izom folyamatosan égetni fogja a zsírt, továbbá az alakom is a szép formás lesz.

Ekkor kezdtük el a személyi edzéseket Ádámmal. A sportos, konditermes múltam miatt biztos voltam benne, hogy ez könnyen fog nekem menni, de kiderült, hogy korábban szinte mindent helytelenül és egyáltalán nem hatékonyan csináltam, a kezdeti felmérésen is elég gyengének bizonyultam.
Ádámtól szerencsére minden segítséget és információt megkaptam, mind az edzést, mind a táplálkozást illetően.
A külsőm óriási átalakuláson ment keresztül, a fogyás mellett elkezdtem erősödni, formálódni is, most két ruhamérettel hordok kisebbet és 6 kilóval vagyok könnyebb. Sokkal fittebbnek, energikusabbnak érzem magam, a korábbi hátfájásom már rögtön a kezdetekkor eltűnt.
Az étrendemen is elvégeztük a szükséges kiigazításokat, melyek meglepően könnyen betarthatóak. Úgy érzem, hogy az ideiglenes megoldások helyett egy olyan életmódra találtam rá, amely hosszú távon működik, és az egészségemnek  is jót tesz.
Összefoglalom, hogy számomra miért jobb személyi edzővel - azon belül is Ádámmal – edzeni, mint egyedül:
-tudom, hogy vár valaki a teremben, ezért sokkal nagyobb kedvem van lemenni
-mindig maximálisan odafigyel a gyakorlatok helyes végrehajtására, ez biztosítja a hatékonyságot
-egy nehéz nap után nem nekem kell gondolkozni, hogy mit csináljak, hanem az edzés, a gyakorlatok sorrendje pontosan megtervezettek és célorientáltak, a gyakorlatok mindig változatosak
-motivál és hajt akkor is, ha én magamtól már feladtam volna
-amellett, hogy az edzések kemények, az órák rendkívül jó hangulatban telnek, sohasem unatkozom, örömmel várom a következő edzést

Válassz szolgáltatást!
bottom of page