Magamról


Sziasztok, Iván Ádám vagyok, a hivatásom személyi edzéseket tartani, úgy, hogy azok a legmagasabb szakmai elvárásoknak is megfeleljenek.

A rövidebb változat szerint:


Közel 20 éves sportolói múlttal, 6 éves személyi edzői tapasztalattal rendelkezem. Számos sikertörténetet éltem meg a klienseimmel. Rendszeresen veszek részt továbbképzéseken, konferenciákon.


Edzői tevékenységem mellett igyekszem a Naturál (dopping mentes) testépítést is képviselni (Országos 2. , Nemzetközi 3. helyezett), népszerűsíteni a fiatalok és kezdők körében, hogy mindenki lássa: nincs szükség szteroidokra és „csodaszerekre” ahhoz, hogy céljaid el tud érni.
 

Bár, Magyarországon egyre több személyi tréner kerül ki évről évre, mégis kevés az, aki igazán komolyan veszi ezt a szakmát és magas színvonalon tudja művelni. Tudom, hogy jómagam ebbe a szűk elitbe tartozom és reményeim szerint még sok-sok sikeres év és elégedet ügyfél áll előttem.


A hosszabb változat:


Érdeklődésem a sport iránt már egészen fiatalon, 6-7 éves koromban kezdett el kibontakozni, akkor még csak ismerkedés jelleggel jártam szabadidő programokra, kézilabda, teremfoci stb…. Nem sokkal később  elkezdtem versenyszerűen sportolni, először jött a triatlon, aztán a karate, majd később az atlétika volt az, amit több évig űztem már egyesületi szinten, ezek mellett pedig  próbálkoztam extrém sportokkal, mint pl. a kori, triál, küzdősportok… Gimnáziumi éveim megkezdésénél is döntőnek bizonyult nálam a sport szeretete, így testnevelés tagozaton folytattam középiskolás tanulmányaimat.
Időközben úgy hozta a sors, hogy az Egyesült Államokban folytattam a középiskolás tanulmányaimat, ahol lehetőségem nyílt nagyobb volumenű fitnesz rendezvényeken részt venni, profi testépítőkkel és híres fitnesz "gurukkal" konzultálni, így kicsit közelebbről megismerkedtem a fitnesz és testépítés kultúrájával.   
Sok-sok információt gyűjtöttem, amit szerettem volna megosztani másokkal is, ezekben az időkben kezdett el foglalkoztatni az edzősködés gondolata.
Magyarországra hazaérkezvén igyekeztem egy olyan oktatási intézményt találni, amely a nemzetközi elvárásoknak is megfelel. Így esett a választásom az IWI-re (International Wellness Institute), mely megadta nekem ezt a magas kvalitást, és először testépítés - fitnesz edzőként, majd később személyi edzőként diplomáztam le.

 

Időközben, úgy határoztam, hogy szenvedélyemet és tudásomat megmérettetem a szeretet sportomban és 2014-ben doppingszerek használata nélkül álltam színpadra első versenyemen Tatabányán, ahol egy Országos 2. és nemzetközi 3. helyezetet sikerült elérnem. A következő héten már Szlovákiában vettem részt a világbajnokságon, ahol 9. helyezet lettem, egy rendkívül színvonalas mezőnyben.


Célom, hogy a személyi edzéseket folyamatosan magas színvonalon tartsam, ezért elengedhetetlennek tartom a folyamatos továbbképzéseken való részvételt.
Nekem, mint személyi edzőnek az a legfontosabb küldetésem, hogy biztonságos és hatékony edzéssel javítsam a fizikumod, az egészségügyi állapotod, és az általános közérzeted.

 


Ha szeretnél hozzákezdeni az edzésekhez, de eddig nem mertél, vagy már hozzákezdtél, csak megrekedtél egy bizonyos szinten és úgy érzed, hogy valami nem jól működik, keress meg bátran, és én garantáltan látványos változást hozok az életedbe!

Személyi edző

Személyi edző

Személyi edzés

Személyi edzés

Iván Ádám-személyi edző

Iván Ádám-személyi edző

Személyi tréning

Személyi tréning

Szemelyi edzo

Szemelyi edzo

Személyi tréner

Személyi tréner

_MG_3206.JPG

_MG_3206.JPG

Iván+Ádám.JPG

Iván+Ádám.JPG

Be+Cool++).jpg

Be+Cool++).jpg

las+vegas+007.jpg

las+vegas+007.jpg

Miért érdemes velem dolgozni?