Rólam írták

 

 

Pompos Ágnes:

2013 elején súlyos egészségügyi és pszichológiai problémákkal küzdöttem, melyek hatására hosszantartó étvágytalanság gyötört. Rengeteget fogytam azokban a hónapokban, ami jelentős izomvesztéssel is járt. Áprilisban úgy döntöttem, megszabadulok a rosszkedvtől és csontvázalaktól, és a sportot fogom használni eszközként. Profi segítséget kerestem, mert tudtam, hogy egészségügyi és fizikai állapotom miatt kiemelt jelentőségű a gyakorlatok megfelelő elsajátítása és nem mellesleg a céljaimat támogató étrend kialakítása. Ekkor találtam rá Ádámra.

Már az első edzésen nyilvánvalóvá vált, hogy Ádám a megfelelő edző a számomra. Rendkívül nyitott, nagyon felkészült szakmailag és ami a legfontosabb, tudja, hogyan kell motiválni a tanítványait. Amellett, hogy odafigyel rád a teremben, a táplálkozásodra is nagy hangsúlyt fektet. Mindenkinek testreszabott étrendet készít, elmondja, mit, miért és hogyan érdemes enni, hiszen ez a fejlődés alapja.  

A közös munka során Ádám nem csak az edzőm, hanem egy jóbarátom is lett egyben.  Megismertette és megszerettette velem a sportot, nagyban hozzájárult a felépülésemhez. Ezért mindig hálás leszek neki.

 

Kovács Réka:

Fél éve kezdtem el a személyi edzéseket Ádámmal. Előtte is jártam már edzőterembe, de a lelkesedésem általában pár hét után rohamosan csökkent, könnyen találtam kifogást, miért NE menjek edzeni. Majd pár hónap múlva újra lelkesen belevágtam, majd ismét abbahagytam - gondolom, ez sokaknak ismerős:) Ekkor döntöttem el, hogy keresek egy személyi edzőt és adok még egy esélyt magamnak. Az elmúlt fél év alatt kiderült, hogy ez szuper jó döntésnek bizonyult. Sikerült végleg leadnom azt az öt kilót, amitől évek óta szerettem volna megszabadulni. Az edzések hatékonyak, Ádám maximálisan figyel rám, pontosan tudja, hogy meddig lehet terhelni. Az órák jó hangulatban telnek, öröm vele együtt edzeni. Csajok, ha tényleg el szeretnétek érni a célotokat, és nem csak alibiből akartok edzésekre járni, akkor válasszátok Ádámot, nem fogtok csalódni benne! Köszi, Edem :)


Molnár Mariann:

Huszonéves koromban még nem volt komolyabb problémám a súlyommal, bár hajlamos voltam a hízásra, de a sok mozgás (futás, konditerem, társastánc) és a mértékletes étrend segített a jó külső megőrzésében.
Harmincon felül viszont már egyre nehezebb volt megtartani a súlyom, volt két év, amikor sok munka és tanulás miatt kevesebbet tudtam mozogni, és plusz tíz kiló felesleg jött fel rám észrevétlenül.
Gondoltam, hogy diétával és több sporttal könnyen leadom, de nem sikerült. Eljutottam arra a pontra, hogy kevesebbet már nem bírtam enni, és többet már nem volt erőm mozogni. Lelkileg is nagyon megviselt a súlytöbblet, nem tudtam csinosan öltözni, a rólam készült fotókat nem szívesen nézegettem. Kerestem az okát, hogy mit csinálok rosszul, sokat olvastam a témában, végül rájöttem, hogy az egyik legfontosabb dolog az izomtömegem növelése, mert ezzel gyorsul az alapanyagcserém, az izom folyamatosan égetni fogja a zsírt, továbbá az alakom is a szép formás lesz.

Ekkor kezdtük el a személyi edzéseket Ádámmal. A sportos, konditermes múltam miatt biztos voltam benne, hogy ez könnyen fog nekem menni, de kiderült, hogy korábban szinte mindent helytelenül és egyáltalán nem hatékonyan csináltam, a kezdeti felmérésen is elég gyengének bizonyultam.
Ádámtól szerencsére minden segítséget és információt megkaptam, mind az edzést, mind a táplálkozást illetően.
A külsőm óriási átalakuláson ment keresztül, a fogyás mellett elkezdtem erősödni, formálódni is, most két ruhamérettel hordok kisebbet és 6 kilóval vagyok könnyebb. Sokkal fittebbnek, energikusabbnak érzem magam, a korábbi hátfájásom már rögtön a kezdetekkor eltűnt.
Az étrendemen is elvégeztük a szükséges kiigazításokat, melyek meglepően könnyen betarthatóak. Úgy érzem, hogy az ideiglenes megoldások helyett egy olyan életmódra találtam rá, amely hosszú távon működik, és az egészségemnek  is jót tesz.
Összefoglalom, hogy számomra miért jobb személyi edzővel - azon belül is Ádámmal – edzeni, mint egyedül:
-tudom, hogy vár valaki a teremben, ezért sokkal nagyobb kedvem van lemenni
-mindig maximálisan odafigyel a gyakorlatok helyes végrehajtására, ez biztosítja a hatékonyságot
-egy nehéz nap után nem nekem kell gondolkozni, hogy mit csináljak, hanem az edzés, a gyakorlatok sorrendje pontosan megtervezettek és célorientáltak, a gyakorlatok mindig változatosak
-motivál és hajt akkor is, ha én magamtól már feladtam volna
-amellett, hogy az edzések kemények, az órák rendkívül jó hangulatban telnek, sohasem unatkozom, örömmel várom a következő edzést


Kiss Norbert:

Vékony testalkatú srácként kezdtem el súlyzós edzéseket végezni kb másfél évig, de a fizikumom nagyon keveset változott ez idő alatt. Ekkor kezdtem el járni Ádámhoz, aki rámutatott számos hibára és hiányosságra, amit mind az edzések alatt, mind pedig az táplálkozásban elkövettem. Az elmúlt fél éves időszak Ádámmal, látványosabb eredményeket hozott, mint előtte a másfél év önállóan végzett edzésem.

Gebri Nóra:

Régóta foglalkoztatott a gondolat, hogy szeretném leszálkásítani a testemet. Igazából nem tudtam, hogy kezdjek hozzá és a kemény diétáknak sem vagyok híve, mivel szeretek enni, és a jó ízeket élvezni. Ádámmal áttanulmányoztuk az akkori étrendendemet, és megnéztük, hol szükséges változtatni rajta, ezután összeállított egy új étrendet számomra.
A megbeszéltek után adtam magamnak három hetet a felkészülésre. Miután az agyamban eldöntöttem mindent, belevágtam. Kemény volt, de betartható a 6 hét alatt. Az eredmény magáért beszél: a combom 6cm-rel lett kisebb, a csípőmről 4 cm tűnt el....és úgy hogy nem éheztem, azt ettem, általában amit szeretek, egy - két dologról azért le kellett mondanom, 5-ször ettem naponta, és hetente háromszor mentem edzeni. Nagyon jól érzem magam a bőrömben, és ez egy jó kihívás volt önmagammal szemben. Köszönöm Ádámnak, hogy megismertetett ezzel a módszerrel.
Próbáld meg te is. A lehetőség a kezedben van, élj vele!


Pusztai Tamás:

Ádámmal még 2003-ban ismerkedtem meg az USA-ban. Kint dolgoztam, elég nehéz fizikai munkát végeztem. Ő invitált, hogy menjek vele edzeni egy edzőterembe. A napi 10-12 óra kemény fizikai munka után először kissé furán hatott az ötlet; de mivel nem vagyok egy üldögélős fajta, gondoltam, miért ne? Amikor elkezdtük az edzéseket, nekem semmiféle gyakorlatom nem volt a súlyzós edzések terén. Ha visszagondolok, nagy szerencsém volt, hogy Ádámmal mentem edzeni, mivel Ő már ekkor is igen hozzáértő és gyakorlott volt ebben a dologban. Odafigyelésével megúsztam minden kezdőkre jellemző hibát, mint pl. sérülés, túledzés, fásultság, a gyakorlatok helytelen végzése, stb. Mindezeken túl mégsem az edzés fizikai oldala gyakorolta rám a legnagyobb pozitív hatást. Az egész napos hajtás után igazán jó volt valakivel kötetlenül beszélgetni hol komolyan, hol viccesen. És ez volt az, ami mindig segített szellemileg is feltöltődni. Szóval, ha valaki megbízható, gyakorlott edzőt szeretne, akivel jó hangulatban telik el az edzés, nyugodtan keresse Ádámot. Köszi, Edem.